Bli medlem

Hej och hjärtligt välkommen att bli medlem i vår Kundklubb!

Hälsogården är en plats där du kan vara, umgås och inspireras.
Hälsogården är en kombinerad hälsobutik och salong. Här finns ett brett utbud av hälsofrämjande varor och tjänster. Vi som arbetar här är alla utbildade inom området hälsa med olika specialiteter.

Vårt mål med butiken och salongen är att ge kunder inspiration till god hälsa och ge rådgivning.

Som medlem kommer du att få fina erbjudanden, ett förmånlig bonussystem på varor och behandlingar. Och såklart så får du först veta nyheter innan alla andra.
Du har även förtur till våra event och föreläsningar.
Läs mer om hur medlemskapet fungerar längre ned på sida.

Varma hälsningar
Karin, Sofhia, Tove och Annki

Lätt att bli medlem, fyll i nedan uppgifter och skicka. Så är du med! 🙂


  Hälsogårdens Kundklubb!

  Bli medlem du också!

  Som medlem i Hälsogårdens kundklubb så får du tillgång till exklusiva erbjudanden, rabatter och ett förmånligt bonussystem. Du kommer även bli först av alla att få reda på våra event och föreläsningar.

  Att vara medlem är kostnadsfritt.

  Bli medlem här eller genom att anmäla dig i vår butik. Bonus samlar du genom att identifiera dig som medlem när du handlar.

  Så fungerar vår kundklubb :

  Identifiera dig i kassan vid köp för att samla bonuspoäng

  Dina bonuscheckar finns laddade i butikens kassa.

  Ta del av medlemserbjudanden i butiken och vår salong, där du kan boka in dig på behandlingar.

  Bonussystem:

  För varje krona du handlar för får du ett bonuspoäng.

  När du samlat ihop till 1 000 poäng får du en bonuscheck med ett värde av 25 kr, 2 000 poäng ger dig två bonuscheckar, o.s.v.

  Bonusavräkning sker 12 gånger per år och aviseras via SMS och e-post.

  Har du frågor om Hälsogårdens kundklubb är du välkommen att kontakta oss.

  (se kontaktuppgifter under fliken ”Kontakt” )

  Medlemsvillkor

  Medlemskap hos Hälsogården i Leksand.

  Medlemskapet hos Hälsogården är kostnadsfritt. Medlemskapet utges av Lokgården AB med organisationsnummer 556806-5337.

  För att bli medlem i Hälsogården måste du ha fyllt 16 år. Medlemskapet är personligt. När du handlar i butiken registreras köpet som ett medlemsköp genom att du i kassan identifierar dig som medlem.

  Ändringar i villkoren

  Hälsogården förbehåller sig rätten att göra ändringar i medlemsvillkoren. Om ändringar görs informeras du som medlem via e-post och hemsidan minst en månad innan ikraftträdandet och det är först därefter som ändringarna träder i kraft.

  Våra utskick

  Som medlem i Hälsogården får du inspiration och information om erbjudanden via e-post, sociala medier så som Facebook och Instagram. Poängen meddelas via sms och/eller e-post.  Om du inte vill få några erbjudanden eller utskick från oss, kan du när som helst meddela oss och tacka nej till utskick.

  Så får du dina poäng

  Ett köp hos Hälsogården ger poäng när det registreras som ett medlemsköp. Poäng ges inte på köp av  frakt eller presentkort.

  Så här fungerar poäng och bonus

  1 kr ger 1 poäng. Om du uppnått 1 000 poäng på bonusavräkningsdagen erhåller du en värdecheck motsvarande 25 kr på ditt nästa köp. Har du uppnått 2 000 poäng får du två värdecheckar á 25 kr, o.s.v. Hela checken á 25 kr förbrukas vid användning – det är inte möjligt att spara restbelopp på checken.

  Till grund för din bonus ligger poäng som du har samlat in. Bonus kan användas som rabatt på köp, vid ett och samma tillfälle i vår butik. Checken kan inte lösas in mot kontanter och kan inte användas vid köp av presentkort, frakter eller erbjudanden där annat anges.

  Bonuschecken är giltig i 6 månader efter utfärdandet.

  Medlemskapets giltighet och upphörande

  Ditt medlemskap hos Hälsogården gäller tills vidare. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att kontakta Hälsogården via telefon eller e-post info@leksandshalsokost.se . Om du inte har registrerat ett medlemsköp på 24 månader kommer ditt medlemskap automatiskt att avslutas och dina uppgifter tas bort. Hälsogården har också rätt att när som helst säga upp ett medlemskap om det finns misstanke om att medlemskapet på något sätt missbrukas. Vid avslutande av medlemskap förfaller eventuella innestående poäng och bonus.