Kroppsbehandlingar

Unna dig en skön och härlig kroppsbehandling.
Eller har du spända muskler som behöver slappna av.
Se vårat utbud nedan!

boka

Vi som arbetar här, är utbildade inom hudvård och spa kroppsbehandlingar.
Är medlem i Svenska Friskvårds Förbundet.
Nedan följer de behandlingar som du kan boka hos oss.

 

Djupgående Friskvårdsmassage, 30 min

Detta är en kraftfull behandling som ökar cirkulationen och mjukar upp spända och ömma muskler. Behandlingen får en djupgående effekt tack vare kombinationen av massage, akupressur och även kan vi använda ett hjälpmedel som ger värme, vakuum och LED ljus. Liknande koppning.

(se information om Cavital)

Pris: 495:-

Kombinera med Andullationsmassage för ytterligare effekt.

Tillägg: 100:-, 20 min

LPG-behandling

Kroppen

LPG-behandling är en överlägsen metod för att reducera celluliter, ta bort besvärande fettdepåer, reducera slapp hud, strama åt huden, ge dig en slätare och spänstigare hud samt lindra muskel och ledvärk. Metoden är en icke-kirurgisk och smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå + att du får igång ämnesomsättningen.

Bindvävsmassage med LPG används också inom elitidrott och vid behandling av brännskador, fibromyalgi, lymfödem, ärrvävnad m.m. Behandlingen är väldigt kraftfull men avslappnande, passar både män och kvinnor.

LPG SPORT

Bra både före och efter träning. Rensar ut slagg och mjölksyra. Prestationshöjande samt att du återhämtar dig snabbare efter hård träning.

LPG HÄLSA

För dig som vill ha en djupgående bindvävsmassage som ger ökad blodcirkulation, lymfcirkulationen och total avslappning.

LPG SKÖNHET

För dig som har problem med envisa fettområden, celluliter och slapp hud. (2 Behandlingar i veckan)

Behandlingen är väldigt kraftfull men avslappnande och de första gångerna kan man bli trött och törstig efteråt. Det finns studier som visar att kroppens utsöndring av oxytocin (lugnande hormon) är mycket högre än vid vanlig massage

En grundkur med Endermologie® innefattar 14-20 behandlingstillfällen och utförs 1-2 ggr/vecka. Varje behandling tar ca 40-45 minuter och resultat kan ses efter 8-13 gånger, men redan efter några behandlingar känns huden stramare och mjukare. Behandlingsresultatet bör underhållas ca 1 gång/månad. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktigt för att bibehålla resultat.

Priser LPG

LPG Endermologie Lipomassage/Bindvävsmassage

Provbehandling med konsultation + lån av kroppsstrumpa 550 kr

Pris:  725 :- ,  60 min ( 1-2 ggr/veckan)

Pris: 825 :- ,  60 min ( enstaka behandlingar)

Köp av egen kroppsstrumpa: 350 kr

Se mer om de olika LPG behandlingarna och priser på Boka Direkt!

Andullationsmassage, 25 min

Ökar välbefinnandet och ger avslappning samtidigt som det sätter igång många gynnsamma processer både i musklerna och inre organ.
Medicinska massagesystemet med djupverkande infravärme. Olika zoner i huden är anslutna till inre organ genom nervreflexer. Därför betyder Andullation inte bara att stimulera huden och musklerna, utan även samspelet av de inre organen.

Detta är en viktig förutsättning för att behålla din hälsa.

Massagesystemet används framgångsrikt av Tysklands ledande sjukgymnaster, medicinska praktiker och kliniker.

20 olika program att välja på, behandling + råd & tips.

Vi går igenom vilket program som passar dig bäst.

Vid köp av 10 behandlingar ges 15 % rabatt.

Läs mer under denna PDF-fil.
Pris: 250:-

Fot/ben SPA, 50 min

En skön och uppiggande behandling för dig som går och står mycket. Här ingår fotbad, skrubb, fot- och benmassage. Detta avslutas med en svalkande fotkräm.

OBS: Ej Medicinsk Fotvård, Ingår Ej klipp & filning.

Pris: 625 :-

TuiNa/Kinesisk massage,  60 min

Denna massage är en blandning av massage och akupressur och får igång energin i meridianerna och skapar balans i kroppen. Anpassas efter behov och önskemål.
Pris:  695 :- 60 min, helkropp inkl ansikte

OBS: Vid bokning av TuiNa/Kinesisk massage, ring 0247-129 70 för bokning av tid!

Vaxning

Helben Pris: 540:-
Halvben Pris: 450:-

Viktigt att veta

Presentkort finns att köpa – Ge bort en härlig behandling till någon du tycker om. Vi hjälper dig gärna och gör ett fin present.

Räntefri finansiering är möjlig via Medical Finance

Avbokning enskilda behandlingar

Fri avbokning fram till 24 timmar innan bokad tid via telefon, mail eller hemsida. Vid senare avbokning debiteras 50% av priset för bokad behandling.
För ej avbokad tid faktureras priset för hela behandlingen.

Visst känns det tråkigt att behöva betala för sin tid när man inte kan nyttja den. Det tycker vi med. Vi måste dock ta ut en del av ersättningen då vi öronmärkt den tiden till just den personen och inte kunnat boka in någon annan.

Sena avbokningar görs via telefon 0247-12970 eller till leksandshalsokost@telia.com.

Varmt välkomna till oss!