LPG och Cavital

LPG-Behandling

LPG-behandling är en överlägsen metod för att reducera celluliter, ta bort besvärande fettdepåer, reducera slapp hud, strama åt huden, ge dig en slätare och spänstigare hud samt lindra muskel och ledvärk. Metoden är en icke-kirurgisk och smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå + att du får igång ämnesomsättningen.

En LPG-behandling verkar genom en mekanisk djupverkande bindvävsmassage av en patenterad teknisk maskin som behandlar bindväven i huden och underhudsfettet. Tekniken består av ett munstycke med vakuumsug som lyfter in huden mellan roterande rullar som sedan masserar huden i olika rörelser. LPG är en dokumenterad, effektiv massage av bindväven som därmed ökar blodcirkulationen och fungerar lymfdränerande.

LPG – behandling vid träning/sport

LPG – behandling är en unik patenterad massageteknik som används för behandling av olika tillstånd i hud, muskler och bindväv. Vävnaden masseras effektivt genom vakuumsug där två motoriserade rullar bearbetar vävnaden naturligt där program, effekt och pulseringar ställs in av terapeuten.

LPG – behandling kan med fördel rekommenderas till personer med muskelsmärta, för människor som känner sig spända, för reducering av celluliter eller för att helt enkelt få en avslappnande förebyggande behandling.

Efter ett träningspass där man utfört ovana rörelser eller om man tränat hårt kan DOMS (Delayed Onset of Muscle Sorness), dvs träningsvärk börja uppstå, oftast efter 12h – 24h. För dig som idrottar och behöver snabbare återhämtning och mindre träningsvärk för ett normalt rörelsemönster, rekommenderar vi starkt behandling med LPG – teknik.

Studier har påvisat att man snabbare kan få elitidrottare, som mottagit LPG – behandling, på benen för aktivt spel/träning i jämförelse med idrottsutövare som inte fick LPG – behandling. Kortfattat kan man säga att LPG – tekniken gör att överflödig vätska dräneras i kroppen, musklerna mjukas upp av att blodcirkulationen kraftigt sätts igång där syretillförseln till kroppens celler förbättras som i sin tur gör att risken för framtida muskelskador reduceras.

Fibrer i huden har som funktion att hålla huden jämn och slät. Celluliter är antingen ansamlingar av fettceller som bildar klumpar i bindväven eller så kan celluliter uppstå då vätskan mellan cellerna avstannar. Effekten av celluliter gör så att fibrerna i huden tänjs ut vilket orsakar en ojämn hudstruktur. Dessa störningar i bindväven försämrar blod – och lymfcirkulationen och även ämnesomsättningen.

Med hjälp av LPG- behandling reduceras celluliter genom att fettceller går i lipolys och är redo för förbränning. För att uppnå ett optimalt resultat krävs det mellan 10 – 20 LPG behandlingar där man behandlar cirka 1 gång/vecka för att låta kroppen återhämta sig, där många sedan väljer att komma på underhållsbehandling 1 – 2 ggr/månad.

Cavital Behandling

3 i 1 professionellt behandlingssystem med

Radiofrekvens  –  Vakuum  –  LED

Cavital är en behandlingsapparatur med ett brett behandlingsområde för kropp och hudterapeuter.
Cavital bygger på tre vetenskapligt säkerställda teknologier för effektiva behandlingar.

Cavital är en kraftfull och avancerad behandlingsapparatur som erbjuder effektiva kroppsbehandlingar och positiv effekt i behandlingar med fokus på vitalisering av hud.

CAVITAL erbjuder 3 moderna teknologier vid ett och samma behandlingstillfälle.

Denna kombination av teknologier gör CAVITAL till en av de mest effektiva behandlingsmetoderna för att uppnå en mer vital och åtstramad hud.

CAVITAL erbjuder en kombination av behandlingar i att:
√ Förbättra syresättning i huden
√ Öka elasticitet i huden
√ Ökad cirkulation i huden
√ Reduktion av linjer
√ Bindvävsmassage
√ Hudåtstramning*

CAVITAL behandlingen erbjuder allt du önskar ur en resultatinriktad ansiktsbehandling
√ Omedelbara och synliga resultat
√ Ingen konvalescens

 

Tui Na
Kinesisk massage

TuiNa är en del av den
Kinesiska Medicinen TCM (traditionell
Chinese medicine) och är en 5000 år
gammal läkekonst.

Massagen är kraftfull, välgörande och kan
förebyggande ohälsa. Den löser upp både
kroppsliga och själsliga stagnationer/
blockeringar. Den ökar cirkulationen och
återställer balansen i energiflödet i
kroppen. Skapar ett fritt flöde av Qi och
blod.
Enligt den Kinesiska medicinen är kroppen
indelad i meridianer som har förbindelse
med v åra organ och dess funktioner. På
meridianerna finns punkter med speciella
egenskaper och verkan, som stimuleras
med tryck eller nålar. Qi är en livsenergi
som flödar genom meridianerna i kroppen.

Behandlingen är vanligtvis en
helkroppsbehandling med välgörande olja
och innehåller även en skön och
avslappnande ansiktsbehandling, men kan
även fås som del eller halvkropps massage
och anpassas efter behov.

 

boka

 

Klicka här för att boka SPA Tjänster

Vi Välkomnar även nya kunder från Avesta, Borlänge, Falun, Gagnef, Hedemora, Leksand, Ludvika, Malung-Sälen, Mora, Orsa, Rättvik, Smedjebacken, Säter, Vansbro, Älvdalen.