Event VT-20

Välkommen till Hälsokraft i Leksands.

Nedan finner du de event som sker våren 2020.

Nystart som förbättrar din vardagshälsa!

Känner du dig trött och sliten? Vill rena din kropp? Har du inflammationer eller magbesvär?
Hur ser dina kostvanor ut? Eller längtar du efter en nystart som förbättrar din vardagshälsa?

Vardagsstressen sätter ibland sina spår, stressen kommer inte enbart av ett högt tempo och höga krav utan påverkas också av tex. mat, motionsvanor, sömn, säga Nej och sätta gränser.
Välkommen till ett föredrag om stress och vad du kan göra för att förbättra din vardagshälsa. Ett föredrag som kan få dig att stanna upp, tänka efter och öppna upp för nya tankemönster.

Så länge magen fungerar bra, så tänker vi kanske inte på vad den gör för oss. Men så fort den börjar krångla märker vi hur viktigt det är med en välfungerande mage för ett bra liv.

Vad har tex. tarmhälsa och depression gemensamt… ?

En bra mag- och tarmhälsa är förutsättningen för en god hälsa. De goda bakterierna i rätt miljö, kan försvara oss mot de inflammations- och sjukdomsskapande bakterierna.

Den mat som många äter idag, så som vitt bröd, vanlig pasta och ris, besprutad, fattig på fibrer och processad, brist på rås grönsaker som ska vara väl tuggad gynnar de ”onda” bakterierna. I sin tur så producerar de ”onda” bakterierna ämnen som är starkt inflammations och sjukdomsframkallande. Och får de ett övertag i tarmen, så slås tarmfloran ut, ditt immunförsvar försvagas och inflammationer uppstår.

Det här kommer vi bland annat att prata om under de här två gångerna.

Vi vänder oss till Dig, som behöver stanna upp i vardagen. Och under 2 föreläsningar hitta dina egna hälsonycklar med vägledning av Ulrika Wahlstedt.

4/2-20

Mage, tarmhälsa och antiinflammatorisk kosthållning!
Föreläsning av Ulrika Wahlstedt.

Tid kl: 16.00-18.00
Plats: Hälsokrafts lokal
Kostnad: 250 kr
Anmälan: Senast 30/1-20 via Bokadirekt, i butiken eller via telefon: 0247-129 70

3/3-20

Stress: hur påverkar stress vår kropp och vad kan vi göra. Stresshantering.
Föreläsning av Ulrika Wahlstedt.

Tid: kl. 16.00-18.00
Plats: Hälsokrafts lokal
Kostnad: 250 kr
Anmälan: Senast 27/2 -20 via Bokadirekt, i butiken eller via telefon: 0247-129 70

Föreläsare:

Ulrika Wahlstedt
Är utbildad homeopat, naturmedicinare, stressmanager och hudterapeut. Medlem i Svenska Naturläkarförbundet. Med 25 års erfarenhet och med sin bas på Masesgården Hälsohem vill hon dela med sig av sin holistiska grundsyn. Hjälpa Dig att hitta din egna hälsonycklar. Ulrika bodde och arbetade några år i Australien och kom då i kontakt med aboriginalfolket och dess naturmedicin. Detta har påverkat henne i en helhetssyn på hälsa. Läs mer om Ulrika på www.ulrikawahlstedt.se